Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Tallimme hevoset/ ponit

 

Minun nimeni on Justiina

 

Oikealta nimeltä olen Jänkhätär. Olen syntynyt v. 2011.

Koulutustasoltani olen HeB. Välillä olen vähän tyttömäinen ja saatan vinkua hassusti. Minä olen aina reipas ja valmiina töihin. Pääsääntöisesti osaan käyttäytyä hyvin vaikka olenkin vielä aika nuori. Tykkään hypätä esteitä ja niistä innostun valtavasti joten silloin minä tarvitsen jo kokeneemman kuskin kyytiini. Emäntäni haluaa säästellä minua, kun olen kuulemma niin HIENO, niin en ole vielä kovin paljon hyppinyt esteitä vaikka kyllä minä osaan... 

olenhan sentään JUSTIINA.

Säkä korkeuteni on noin 155cm

 

 

 

 

 

 

                 HarmajaHarmaja                 Minä olen herra Harmaja

Oikea nimeni on Golfs. Olen syntynyt noin vuonna 2007. Luonteeltani olen rauhallinen ja tykkään jos ratsastajanikin ovat rauhallisia. Askeleeni ovat tasaset ja liikkeeni rauhaliset jonka vuoksi emäntäni on sitä mieltä että minun kanssa on helppo opetella esim. laukannostoja. Koulutukseltani olen tasoa HeB   mutta en kyllä vihti taikka jaksa itsekseni leikkiä reipasta, jos et sinäkin ole reipas. Osaan liikkua  osavalla ratsastajalla todella keveästikin. Tällä hetkellä olen kuulemma TALLIN SUOSIKKI. Esteistä mää en tykkää juurikaan, mutta jos sillon tällön jonku pikkusen esteen ylitän niin voin mää sitte olla vähä ylpeenäki sen jälkeen.

Säkä korkeuteni on noin 145cm

 


Onni ja AadaOnni ja Aada

  Olen maailman monin poni Onni

Oikealta nimeltäni olen Charmtroll.

Olen syntynyt Suomessa v. 2003.

Rodultani olen Gotlannin russponi.

Osaan HeB taidot ja vähän enemmänkin. Esteet on mun juttu ja niistä minä nautin. Emännän tytöt kasvoi liian isoiksi ja ne ei kisaa enää mun kans. Mä haluaisin löytää vielä kisakumppanin ja käydä vielä irroittelemassa radoilla. Ratana mää hyppään 80cm mutta kisattu mulla on 70cm tasolle saakka. Mä oon tehny vissiin tallillamme eniten Duunia, mutta osalle mä oon jääny jo pieneksi. Mulla on korkeutta noin 125cm


Prisma "Vilma"Prisma "Vilma"

                             Prinsessa poni Vilma

Oikea nimeni on Prisma

Olen syntynyt 2003, Ruotsissa.

Rodultani olen Gotlannin russponi.

Talutusratsuna toimin hyvin pikkuratsastajilla. Ilman talutusta mun kansa pitää olla jo hiukan osaavampi ratsastaja koska olen itsetietoinen omasta arvostani, sillä olenhan aito Prinsessa poni ja vaadin arvoiseni käsittelyn ja palvelut. Tällä hetkellä olen kantavana enkä osallistu tunneille, katselen mieluusti kun mun tekevät jumppaliikkeitä kentällä.

Säkäkorkeuteni on 129cm

 

 

TähtönenTähtönen 

Tähti ja MerviTähti ja MerviPrinsessa poni nro 2 Tähti

Oikea nimeni on Tiinan Tyttö.

Olen syntynyt suomessa v.2011.

Rodultani olen suomalainen ratsuponi. Minä olen luonteeltani reipas ja välillä vähän laiskakin. Tadan koulupuolen asiat HeB tasolle. Esteissä olen lahjakas ja minulla ei ole vielä kokeiltu edes mihin saakka ponnuni riittää. Innokkaita kouluratsastajia minulla riittää, mutta osaavaa ratsastajaa esteille kaipaisin, vaikka vuokraajana,  jonka kanssa saisimme yhdessä hioa taitojamme vaikka kisakentille saakka. Olen emännän SUOSIKKI ja me väännetään yhessä noita kouluratsastuspuolen juttuja paljon ja se on kehunu, että musta tulee siinäkin hommassa hieno ratsu. Alkeisratsastajilla toimin ainoastaan talutuksessa.

Säkäkorkeuteni on 140cm.